Introducere...


"Totul e o artă în viața asta, orice mânuiești iese mai bine dacă ai idei, ești creativ și îți păstrezi sufletul mereu tânăr.
Întotdeauna necunoscutul va atrage curioși dar ca să fii un om frumos și apreciat nu trebuie să te dezbraci!"

vineri, 8 mai 2009

Umbra lui Dumnezeu



Dumnezeu exista undeva mai sus de ceruri cu toate ca de multe ori ne cam indoim ca El ar mai exista pentru ca nu intotdeauna cand ii cerem ajutorul ne si ajuta.
Uneori avem impresia ca El a orbit si nu vede ce se intampla pe pamant, cum se strica lumea, iar El nu face nimic sa o schimbe.
Uneori avem impresia ca El nu mai are maini sa prelucreze vieti mai bune si sa construiasca suflete calde, le lasa pe cele existente in ruine pana cand se prabusesc.
Uneori avem impresia ca El nu mai are urechi sa auda strigatele de ajutor ale unor oameni slabi, bolnavi sau chinuiti de viata, astfel ca multi din ei mor fara sa cunoasca ce e bun si frumos.
Dar poate ca Dumnezeu s-a saturat sa se lupte cu oamenii a caror comportament o i-a razna, a obosit sa tot munceasca la repararea unor "drumuri rele si gresite"... ne pedepseste pe toti pentru faptele a jumatate dintre noi...
...Poate vrea ca aceasta lume sa se stinga incetul cu incetul ca mai apoi sa faca El o alta mai buna... asta daca va mai reusi si nu va fi prea batran sa mai inceapa o "rascoala cu prea multi oameni de plumb"!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu