Introducere...


"Totul e o artă în viața asta, orice mânuiești iese mai bine dacă ai idei, ești creativ și îți păstrezi sufletul mereu tânăr.
Întotdeauna necunoscutul va atrage curioși dar ca să fii un om frumos și apreciat nu trebuie să te dezbraci!"

duminică, 7 iulie 2013

Lectia de seara: o dorinta, o surpriza si-o minune


          In viata cu totii avem asteptari si ne dorim miracole, ne dorim sa avem ceea ce au si altii si sa fim fericiti, ne dorim sa vina macar odata cineva care sa ne faca o surpriza placuta si sa ne surprinda sau sa ne bucure cu ceea ce ne-am dorit de multa vreme, un obiect micut, un lucru simplu, cateva cuvinte cuprinzatoare, un angajament pe viata... dar din pacate inafara surprizelor pe care nu ni le dorim si care ne provoaca neplaceri nu primim nimic de calitate.
          Nu-i poti spune omului in fata ceea ce-ti doresti cu adevarat pt ca-si pierde din farmec, poti doar sa-i dai indicii, dar daca nu-si da seama singur ce lipseste si daca nu vine impulsul de la sine nu rezolvi nimic, totul devine fortat fara valoare... si uite asa treci prin viata fara sa-ti gasesti in ea adevaratul rol, traind cu speranta ca-ti vei gasi macar linistea sau ca te va insenina totusi ceva din ceea ce poti face tu singur.
          Cel mai greu e sa traiesti o vreme in compania unor oameni carora nu le pasa de o dorinta, de un gest, de o situatie, de un eveniment, stiu doar sa profite iar dupa o alta vreme de tacere traita separat, intr-un alt loc sa se oficializeze stari puternice dar de scurta durata care mai produc si roade... 
          Se spune adesea ca speranta moare ultima si ca merita sa speri ca poate pana la urma va fi bine, dar si speranta asta pe langa faptul ca te simti obligat sa traiesti cu ea o viata intreaga te mai si inseala, speranta fiind in concluzie cea mai mare c***a, intalnita de toata lumea :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu