Introducere...


"Totul e o artă în viața asta, orice mânuiești iese mai bine dacă ai idei, ești creativ și îți păstrezi sufletul mereu tânăr.
Întotdeauna necunoscutul va atrage curioși dar ca să fii un om frumos și apreciat nu trebuie să te dezbraci!"

duminică, 14 iulie 2013

Ai grija ce-ti doresti in viata...


     Ai grija ce-ti doresti in viata, nu forta lucrurile pt ca poti ramane si fara ceea ce ai... nu banii, hainele, frumusetea sau faima conteaza ci sanatatea si felul tau modest de a fi, banii ii mai castigi cumva cu toate ca nu aduc fericirea doar o intretin, frumusetea o mai poti modela cu toate ca inevitabil se degradeaza in timp dar sanatatea si modestia nu le poti cumpara de nicaieri si nici ceea ce-ai pierdut nu mai poti recupera, niciodata! 
      Degeaba iti doresti sa fi ca altul pt ca nu-ti va fi in totalitate la fel, o copie nu e ca un original ... mai bine decat sa-ti faci ganduri negre sau sa inseli doar pt a atinge perfectiunea, incearca sa fi tu asa cum esti, cel mai bun in propria-ti piele, fa ceva care sa te defineasca, sa te faca diferit, unic, fa ceva care sa-i aminteasca lumii de tine.
      Nu conteaza cum arati sau de unde esti, fiecare din noi avem ceva al nostru prin care ne facem remarcati, fiecare e special in felul lui, nu trebuie sa judecam omul fara sa-l cunoastem, poate fi bogat, sa aiba tot ce isi doreste dar sa nu aiba sanatate si atunci degeaba are bani cand cu nimic nu poate sa-l ajute sau poate fi sarac, sa ii lipseasca multe din cele trebuincioase insa sa fie sanatos, nu are bani dar are norocul de a fi ajutat de trecatori pe strada… unele lucruri se pot cumpara de la obor dar sanatatea nu se gaseste la taraba!

Un clip-ulet care da de gandit de doua ori :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu