Introducere...


"Totul e o artă în viața asta, orice mânuiești iese mai bine dacă ai idei, ești creativ și îți păstrezi sufletul mereu tânăr.
Întotdeauna necunoscutul va atrage curioși dar ca să fii un om frumos și apreciat nu trebuie să te dezbraci!"

duminică, 3 noiembrie 2013

O duminica din noiembrie...

     Te trezesti intr-o dimineata de duminica fara nici un chef si oarecum nefericit cu o durere minuscula si fixa intr-o latura a capului, lenevesti o vreme in pat pentru ca este vreme de asa ceva, apoi vizionezi un film cu un bol de cereale cu lapte in brate... simpatic de simplu.
     Mai tarziu te gandesti ca e pacat sa pierzi o intreaga zi libera dormind, o zi buna in care mai poti face cate ceva din ceea ce iti doresti tu, altceva decat ceea ce trebuie sa faci atunci cand esti la servici spre exemplu... salbatic de corect.
     Te mai gandesti si a doua oara, de data asta la cateva lucruri dragi adunate de-a lungul timpului in cufarul sufletului tau, lucruri care ti-au placut dintotdeauna, retraiesti clipe apuse si asta parca te mai invioreaza... amintiri de calitate.
     Te ridici din patul cald, iesi din transa din pijamale si te rasfeti cu o cafea cu lapte, sezand pe bancuta din curte in compania cainelui tare vioi si jucaus care te inveseleste si pe tine... un aer calm de-o liniste totala.

     Te sfatuiesti cu tine ce ai vrea sa mai pregatesti pentru astazi de ciugulit, chiar daca mai e de ieri mancare in frigider parca mai e nevoie de ceva, compari ideea ta cu ce a facut mama sau cu ceea ce a mai gatit candva bunica... apoi in timp ce pui ideea in aplicare iti schitezi in minte cum ai vrea sa arate anul asta Craciunul pentru toata familia... pentru ca bucuria mea consta in bucuria lor oricat ar fi de mica. :) 
     Sa ne fereasca Dumnezeu de vreo nenorocire!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu