Introducere...


"Totul e o artă în viața asta, orice mânuiești iese mai bine dacă ai idei, ești creativ și îți păstrezi sufletul mereu tânăr.
Întotdeauna necunoscutul va atrage curioși dar ca să fii un om frumos și apreciat nu trebuie să te dezbraci!"

miercuri, 24 decembrie 2014

De Sărbători vă doresc din toate!

Anul acesta nu știu ce anume să vă doresc de sărbători cu exactitate așa că vă doresc din toate…
Nu pot să vă doresc altceva decât ceea ce aveți nevoie, ceea ce vă doriți, ceea ce e bun și frumos și mi-aș dori și mie.
Să fiți înconjurați de oameni pe care să îi știți aproape și la bine și la greu nu genul de oameni care să fie doar de design în viața voastră mereu.
Să fiți fericiți, iubiți și împliniți nu doar de sărbători ci tot anul ca să puteți merge mai departe și să le puteți face pe toate.
Să fiți norocoși și să câștigați bani destui de pofte fără datorii, să aveți în casă stare de bine și cu drag chiar și glasuri de copii.
Să fiți sănătoși, să nu aveți nici o suferință sau durere, nici măcar de suflet pentru că pentru acesta nu există pansament vindecător și rămân uneori urme care dor.
Să fiți mai buni decât în anii ce-au trecut, să nu uitați de unde ați plecat și de cine, când v-a ajutat, să mai lăsați de la voi și să iertați atunci când vi se mai greșește.
Faceți ceea ce vă place, nu trăiți numai după sfatul celorlalți, aveți o singură viață așa că trăiți-o așa cum se cuvine, toate vin și pleacă de la sine.
Dacă ați fost cuminți și buni la inimioară atunci să vină așa zisul Moș Crăciun și pe la voi, să vă răsfețe, să vă bucure, să vă îndulcească, nimic să nu vă mai lipsească.
Să aveți un Crăciun frumos alături de oameni dragi! și un An Nou bogat cu realizări mărețe pe toate planurile! Pupici :)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu