Introducere...


"Totul e o artă în viața asta, orice mânuiești iese mai bine dacă ai idei, ești creativ și îți păstrezi sufletul mereu tânăr.
Întotdeauna necunoscutul va atrage curioși dar ca să fii un om frumos și apreciat nu trebuie să te dezbraci!"

joi, 12 septembrie 2013

Citate de buzunar - rautate

     E clar ca nu poti fi pe placul intregii lumi dar daca mai multor persoane le pari in regula si intalnesti la un moment dat o singura persoana care se simte iritata de prezenta ta, atunci aceea cu siguranta are o problema, nu tu!… daca ea cauta sa te sape , se enerveaza din senin, se comporta aiurea si te ataca verbal in timp ce-ti vezi frumos de treburile tale ca de obicei fara sa scoti vorbe nepotrivite si pe langa asta ii mai intarata si pe altii  impotriva ta fara ca acestia sa aiba vreo legatura cu toata povestea, ar trebui  sa fi mandru pentru ca probabil le-ai starnit gelozia pe ceva, pe ce ai, pe ce faci tu sau pe cum te descurci… in orice caz ai mai multa valoare decat ei! Oamenii de genul asta nu ajung prea departe…
     Nu stii de unde atata rautate si falsitate? nici nu conteaza! atata timp cat un om de langa tine e prea slab si nu are capacitatea sa isi exprime singur punctul de vedere, sa-si spuna parerea sau oful, nu e un om prea important iar cei care-i cred minciuna si se ofera sa dea replici mai departe fara un motiv personal sunt probabil rebuturi de oameni, cu minte la fel de stramtorata ca a instigatorului, buni doar de scandal si barfa… niste idioti cu diploma.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu